vrijdag, maart 03, 2006

7 maart 2006
En weer ben je gewogen. Die winkel is inmiddels bekend voor je dus je loopt er al heel vertrouwd rond te stappen.
Je weegt inmiddels 5.250 gram, dat gaat echt snel.
We hebben de voeding opgehaald waar we naar willen overstappen (Royal Canin, Retriever 33). Eenmaal thuis hebben we je dat met een stuk of 5 brokjes in een speelbal maar eens laten proberen. De speelbal kende je al met het voedsel dat je dan huis uit at (Frank's Pro Gold), maar dit nieuwe spul vind je wel heel erg lekker. Frank's liet je nog wel eens in de bal zitten voor een andere keer, maar dit spul moet echt op!


1 maart 2006
Er lag vanmorgen sneeuw op straat!
Helemaal geweldig vond ze dat; ze sprong er midden in (en had dus een hele witte snoet).
Gisteren vond ze het allemaal maar niks toen we even naar de dierenweegschaal gingen. We willen erg graag weten hoe zwaar mevrouw is en het ook in de gaten houden. Nou, ze is dus 4.250 gram. We gingen eerst een stukje lopen (koude wind op je buik). Toen werd ze moe en heb ik haar in mijn jas gestopt als was het een baby buikdrager. Dat was wel fijn en ze kreeg meteen weer praatjes.
In de winkel ging ze flirten met iedereen en we zijn echt heel lang bezig geweest om weer uit de winkel te komen.
We zijn er ook achter dat ze toch een aanleg heeft voor een alcoholprobleem; de flessen in het wijnrek probeert ze toch regelmatig eruit te halen en open te bijten. Verder is ze toch best gezond bezig. Een winterpeen vind ze heerlijk en ze krijgt als beloning een stukje appel. Voor een appel wil ze ook de tas van de kids nog wel openen.



25 februari 2006
Vandaag gingen we je ophalen.

Je kwam met je moeders baasje in de auto en zat rustig in een doos op de grond van de bijrijdersstoel.
Je broertjes en zusjes waren wat ziekig, maar jij zag er nog gezond uit.We moesten met de trein in een kwartier naar Utrecht en dan van Utrecht naar Groningen met een andere trein.

In de trein ging je flirten met iedereen en wist eigenlijk niet goed hoe je wilde liggen. Als een echte genieter nam je de ene rusthouding na de andere aan. We hadden een klapkratje en een zacht kussentje mee en daar heb je heerlijk in geslapen.

In Groningen moest je ook nog eens met de bus en vanaf de halte een stukje lopen. Toen was je echt even op. Plassen wilde je nog even snel maar daarna wilde je alleen nog maar opgetild worden en knuffelen.

De kids vinden je geweldig, maar wel lui...



Dit is moeder Chip:

Mams is 50% flatcoated retriever en 50% labrador.

Je vader is 50% golden retriever en 50% labrador, maar ziet er voor 99% uit als een golden retriever.

18 februari 2006
We hebben afgesproken dat we naar de pup gaan kijken. We denken een zwarte en we denken een mannetje.
Jij gaat bij dat nieuwe baasje zitten, bovenop zijn schoen. Als een echte blonde schone met je verleidelijke ogen kijk je hem aan . Tja, tegen zoveel overmacht is hij niet bestand. De liefde blijkt wederzijds.
Je broertje vind ons helemaal niet interessant en de strijd is dus gestreden. Jij komt bij ons wonen.